Kép-morzsák 2                                                                          

A Kertben készült kézműves tárgyak

csendelet.diszdobozka.kartya.1.lj

csendelet.diszdobozka.kartya2.lj

csendelet.diszdobozka.kartya3.lj

"A fantáziavilágot nem kinőni, hanem ápolgatni kell,

hogy minél messzebbre érjenek ágai."

Szaszkó Gabriella


Bizony, milyen igaz, hiszen e dobozkát, s a hozzá készült üdvözlőkártyát a képzeletem készítette elő a kezeimnek, hogy majd elkészíthessem.

A dobozkát kartonpapírból készítettem, megfestettem, elkészítettem a szintén sajátkezűleg készített selyemszalvéta rózsa alapjait, majd dekoráltam, s a rózsa széleit aranyszínű festékkel áthúztam. Az üdvözlőkártya ecsettel és festékkel készült.

Szeretettel ajánlom-küldöm Neked. Ha tetszik, tartsd meg, de, ha szíved úgy gondolja, hogy szeretted megörvendeztetheted vele, hát, ne késlekedj! Szeretettel, GM

Isten áldjon!

csendelet.diszdobozka.ezustos.es.kartya.lj

Egyedi kivitelezésű ezüstös-kékes árnyalatú

díszdobozka, a hozzá készült díszkártyával.

Örömmel adom át Neked!

Szeretettel,

GM

csendelet.viragkosar.asztali.lj

"Bármily titokban cselekszel is jót, virága évek múlva is fejedre hulldogál."

Gárdonyi Géza

csendeletviragdisz26.lj

E díszes virágokat papírból készítettem. Megrajzoltam a szirom formáját, ezt követően ollóval a formát körülvágtam. Az így kapott virágszirmot, levelet megfestettem, majd kicsi hajlakkal megpermeteztem. Így a papírszirom tartást kapott, de hajlékony-formázható is maradt. A nagyobb dísz alatt látható masnit szintén papírból - fehér - készítettem. A kész virágdíszt kevés aranyozott színnel, es fehér fényű gyönggyel diszítettem. A kék-ezüst-fehér színű virágdísz is hasonló módon készült. Az alapja szintén papír. Ajánlom mindkettőt szeretetteljes figyelmedbe!

Isten áldjon!

Le jardinier


FullSizeRender21.lj

Egyedi tervezésű plasztik díszek.

FullSizeRender22.lj

Egyedi tervezésű plasztik díszek.

"Egy nagyobb horderejű dolog jó néhány ember életére lehet hatással. Ugyanakkor egy kis dolog is rengeteg ember életét változtathatja meg. Mindegy, milyen jelentőségű dologról van szó, egy egész sor ember életére lehet hatással. Ezek a történések hoznak össze minket. Végtére is, ugyanolyan fából faragtak mindnyájunkat. Amikor történik valami, megszólal bennünk egy hang és összeköt minket egy adott helyzettel, a többiekkel. Olyanok vagyunk, mint a karácsonyfaizzók, a kis égők ugyanazon a vezetéken függnek, amely bárhogy kacskaringózik a fán, az égők egyszerre gyúlnak ki. Ha valamelyiknek halványul a fénye, ha nem alszik ki, a többi ugyanolyan erősen világít."

Cecelia Ahern

csendelet.egy.kosarka.kekseg1.lj

Egy kosárka kékség ...

A kék szín egy nagyon szimpatikus szín, amolyan "beloptad magad a szívembe" szín, hiszen a felettunk magasodo egbolt is kek szinu... A Világmindenség Ura tudja csak mekkora a Világmindenség, vannak-e más világok, talán több is van ..., de mi emberek szinte "testközelből" ilyen ragyogó, meseszép kéknek látjuk az égboltot, s Földünk megszámlálhatatlan kék virágcsodáját ... Hát nem gyönyörű?

Szeretettel hoztam Neked egy kis kékséget életed mezejére ..

Szeretettel,

Le jardinier

csendelet.egy.kosarka.kekseg2.lj

csendelet.egy.kosarka.kekseg.3.lj

csendelet.pirosban.pillangokkal.lj

Nekem az öröm színes, virágos, békés, napsütötte, és fényes, s persze pillangós, mint az élet, az élet szárnyalása, körforgása ... Mint a virágos mezők, suttogó, susorgó, szélborzolta titokzatos erdők, a tiszteletet parancsoló hatalmas hegyvonulatok, melyeket oly gyakran örök hóba burkolja a természet... s ha nem lennének emberek a Föld bolygón, az élet különféle formái akkor is jelen lennének, mint a gyönyörű növények, virágok, fák, s az állatok ... , ni, s persze a meseszép, titokzatos pillangók is.

Szeretettel ajánlom e színes, örömködős virágkosárkát pillangókkal.

Szeretettel,

Le jardinier

csendelet.cukorkas.kosarka1.lj

csendelet.cukorkas.kosarka.2.lj

csendelet.cukorkas.kosarka3.lj

Kicsi cukorkás, bombonos kosárka, mely kellemes színfolt lehet egy tükrös asztalkán, vagy akár az ebédlőasztalon egy szép terítő, szőttes alatt ... A kosárka majdnem minden alkotórészét magam készítettem, kivélt képez a kosárka műanyag része, melyben egykor rizses puding volt :).


"Csak azoknak a dolgoknak van igazi értékük,

amikért megküzdesz, mielőtt megszereznéd őket."

Sarah Dessen

... vagy legalább is magad készíted el ...

Szeretettel ajánlom!

Le jardinier