A zene mindenkié

A zene gyógyító ereje

Kóti Jánoska csodálatos hangját vigye a nagyvilágba Balogh Sándor zeneszerző-karmester Úr zenei köntösében a szeretet.

Kérünk mindenkit népszerűsítse a klipet. A ZENE GYÓGYÍTÓ EREJE láthatóvá válik ebben a pár percben. Énekeljünk együtt Janóval-akitől megtanulhatjuk milyen csodálatos érzés őszintének lenni. Elleshetjük ennek a gyermeknek kitartását, fantasztikus erejét-hogy mi is olyanok lehessünk, mint Ő. Egy igaz ember. 

A 10 Year-Old Blind Autistic Boy Singing. What Happened Next Shocked Everyone.

Egy 10 éves vak autista fiút Steps On Stage énekelni. Mi történt ezután döbbent Mindenki. Csodálatos fiú! Ez a videó azt bizonyítja, hogy csak azért, mert valaki úgy néz ki, más, mint amit nem jelenti azt, hogy valami kevésbé. Milyen csodálatos ajándék ez a fiú is. Tartsuk ének, Christopher! SHARE Chris angyali hangja családjával és barátaival!

Adrian nagy hátránnyal született, sok fájdalmon kellett átvergődnie. Toni és Rafa szerint mégis ő a legboldogabb gyermek a világon, egy hatalmas harcos, ezért kitüntetésnek érzik, hogy egy ilyen erős kisgyereknek lehetnek a szülei. Adrian már most egy sereg rajongót tudhat magáénak, akik csodálják a tehetségét. Neves művészek is bátorították, hogy vegyen részt az idei tehetségkutató versenyen, és máris koncertekre hívják.

Forrás:

zacc.nlcafe.hu/2015/05/01/a-kisfiunak-nem-josoltak-eselyt-az-eletre-

most-szinpadon-all-video/

Megjegyzés: Ha nem hozza be a rákattintás a kívánt lapot kérlek, hogy másold ki a linket, és illeszd be a keresőbe. Akkor jó lesz!!

Ez a link nem csak a forrást jelöli, hanem rákattintva el lehet olvasni az Adriánról szóló írásokat, az élettörténetét, és videókon látni, hogyan énekel a súlyos születési sérült gyermek. Látható a szeretet és a zene gyógyító ereje.

Teletón Chile 2015: Adrián Martín Vega canta en el Estadio Nacional


Ez volt az izgalmas bemutatása Adrian Martin Vega, a gyermek hydrocephalus és a tizenegy éves kápráztat mindenki vele dallamos hangját, és azt mutatja, hogy csapások ellenére is elérhessék céljaikat és az álmok.

Az aktuális rész ismertetője: Kísérletek a gyógyításban - egy évezredek óta alkalmazott, de mostanában újra felfedezett módszerrel: zeneterápiával. Vajon milyen élettani hatásai vannak a zenének, a ritmusnak, a dallamnak? És milyen betegeknél hatásos ez leginkább? Erről mesél egy török kórház intenzív osztályának főorvosa, aki a frissen műtött betegek kedvenc dalait énekli és játssza el tradicionális hangszerén, és erről számolnak be a SOTE gyermekklinikáján is, ahol a koraszülött osztályon zeneterapeuták segítenek az orvosoknak és a szülőknek a csecsemők gyógyításában.

Különleges hangszerek, és a hangzásuk.

Az Array mbira

Uakti ' Aria Passion szerint Máté (Johann Sebastian Bach) ' Műszeres SESC Brazília