Igaztörténetek
Ezek a történetek megtörtént esetek, s csak itt olvashatók, sehol másutt.

Személyes tapasztalataim...

Úgy érkeztek hozzám az emberek, hogy nem adtam fel egy hirdetést sem. A "hírem" szájról-szájra terjedt. Telefoni bejelentkezés, vagy személyes megbeszélés alapján történtek a találkozások. A társadalom széles rétegeiből érkeztek hozzám, az életük legbensőségesebb problémáit feltárva előttem, a mindennapi életük súlyos tragédiáit, a párkapcsolati problémáktól kezdve a szexualitás legintimebb részletéig.

Miután megérkezett a személy a megbeszéltek szerint, bevezettem a szobába, gyertyát gyújtottam, és rövid idő elteltével ő maga elmondta a problémáját. Életvezetési tanácsokat osztogattam, ezzel súlyosan beleavatkozva az életükbe. Majd ezután egy meditáció következett, mely egymással szemben ülve történt. A szobában égő gyertya, a kristálykoponyák, a "készülék" és az általam áldott víz volt elhelyezve. Egy idő után, a köldök csakrámon keresztül "valami" áradni kezdett, s a szemben ülő pedig mindenfélét érzékelt, hideget, meleget, nagy hőhullámot. Ezzel súlyosan veszélyeztettem ismét az embereket, mert nem csak az életükbe-, hanem a fizikai testükbe, a jóllétükbe avatkoztam bele oly módon, hogy a meditáció alatt ők védtelenek és kiszolgáltatottak voltak. Bármilyen szellemlény igénybe vehette a testüket. Volt olyan személy, aki ezen keresztül kapott a konkrét kérdéseire választ meditációban. Nem ellenőriztem, hogy kivel vette fel a kapcsolatot, hiszen magam sem tudtam, eszembe sem jutott, hogy megkérdezzem.

Majd a meditációs állapotból "visszatérve", imádsággal fejeződött be a találkozás. De az nem úgy szólt, ahogyan a Bibliában benne volt, hanem az imádságoknak néhány szavát átváltoztattam, és úgy mondtuk mindig közösen el. Mondtam elébük, mint egy guru, mint egy vallási vezető.

(Szégyellem !!!)

Az asztalon elhelyezett "gyógyító" vízből pedig vihettek az emberek, senkinek sem mondtam, akinek felkeltette a figyelmét vitt belőle, sok "gyógy"-vizet elvittek szerte vidékre is. Baráti táraságban pedig az asztalon helyeztem el, hogy mindenki, aki szeretne, ihasson belőle. Az engedély nélküli áldás nem áldás, hanem átok!! A tetteimmel súlyosan kiszolgáltattam embertársaimat, veszélyeztetve az életüket, sötét tévúton vezetve őket.

Először egy-egy ember érkezett hozzám, később a családjaikat, az ismerőseiket és a barátaikat is elhozták. Majd messziről hívtak telefonon, hogy imádkozzam velük együtt. "Nélkülözhetetlenné" tettem magamat azzal, hogy engedtem, hogy azt higgyék, hogyha velem imádkoznak, biztosan meghallgatja Isten őket. Isten minden imát meghallgat. Az ima személyes kapcsolat Isten és ember között. Mindenkinek megadatott, nem csak "egyes" személyeknek és minden pillanatban rendelkezésre áll.

Közvetítőnek avanzsáltam fel saját magam, Isten és ember közé álltam. Elhitettem a cselekedeteimmel, hogy ez így van jól. S az emberek engem hívtak, szó szerint éjjel és nappal. (Szörnyű!)

Istent játszottam. Az embereket Istentől messze elirányítottam, a szavaimmal, a tetteimmel. Nem csak azoknak az embereknek ártottam, hanem mindenkinek, aki a hallottakat, a megtapasztaltakat tovább adta a családjának, a barátainak, és az ismerőseinek.

Könnyen létesítettem kapcsolatokat. Képes voltam arra, hogy mindenkivel azonnal partnerként beszélgessek, ezzel személyes szimpátiát szerezve.

Ez segítette elő azt, hogy "népszerű" lettem. Kiemelt emberként kezeltek, meghívót fogadtam el estélyre. Az egóm súlyos torzulásaként fürdőztem a "népszerűségben", s az igazság, ami mind e mögött húzódott az volt, hogy egy súlyosan veszélyes és ártalmas ember voltam.

Az igaz út mindig csendes, a szeretet nem hivalkodó, nem keresi a kiemeltséget, a megkülönböztetést, a másoknak való okoskodást, a "tanács osztogatását". Megél a maga szerénységében. Tisztában van vele, hogy az életben bármit elérhet, de Isten nélkül senki és semmi nem lehet.

Valaki azt mondta nekem, hogy mindezekért megérdemeltem volna, hogy jól elverjenek az utcán, hozzáteszem még, hogy megérdemeltem volna, hogy az életemet is elvegyék, hogy ne ártsak tovább.

szolgáló testvér

Amit másokkal együtt éltem meg...

A történetek az én életemben, velem történtek meg. Jelen voltak még rajtam kívül sokan mások. Ezek az írások csak nálam olvashatók! 

Vendégségbe hívtak egy összejövetelre, ahol egy nagyobb csoport gyűlt össze az ország területéről, sőt még külföldről is hazajöttek, hogy jelen legyenek. Ezotériával foglalkozó emberek gyűltek össze. Volt egy vezető ember, akit rajtam kívül mindenki ismert. Ennek a csoportnak majdnem minden tagja a vezető embernek a tanfolyamaira járt. Ő Jézus úr írómédiuma volt. Kérdésekre adott választ Jézus úr rajta keresztül, s az emberek a legkülönbözőbb problémáikkal fordultak a médiumon keresztül Jézus úr felé. Jézus úr megmondta, hogy kinek ki a nagy Ő, ki a duál párja, milyen lesz az életének a kimenetele, milyen betegségei vannak jelenleg, és mi várható.

Volt olyan ember, aki először örült annak, amit hallott, de az idő előrehaladtával olyan hatással volt rá, hogy kis híján véget vetett az életének. Azt a választ kapta, hogy van az ismeretségi körében egy ember, ő lesz a "nagy Ő", ne is keressen mást, mert ő lesz a párja.

Az az ember évekig várt a számára kijelölt "nagy Ő"-re , aki nap, mint nap hozzá sem szólt. Az információt médiumi úton kapó ember attól a pillanattól kezdve nem keresett társat magának, csak a "nagy ő"-re várt, és az évek múlásával annyira elkeseredett, hogy nem látta tovább az életének értelmét. Nem látott ebből a helyzetből kiutat.

Az ország területéről nagyon sokan mentek az írómédiumhoz, hogy Jézus úr válaszát hallják, s ő felhasználta az alkalmat arra, hogy kiterjedt tanfolyamokat tartson. Virágzó üzletet hozott létre Jézus nevét felhasználva, aki NEM AZ ÚR JÉZUS VOLT, hanem egy ismeretlen szellemlény, nem a fény világából volt való, aki Jézus úrnak mondta magát. A médium súlyosan veszélyeztette az emberek életét azzal, hogy kommunikált ismeretlen szellemlénnyel, s nyitottá tette az embereket az által, hogy igénybe vették a szolgáltatást, s e közben pedig az emberek azt hitték (gondolták), hogy az Úr Jézus ad választ a kérdéseikre.

Jézus Krisztus mindenkit a szívén keresztül szólít meg, s ehhez a kapcsolathoz nem kell közvetítő. Az Isten nincs jelen sötét üzelmekben, üzletben és jóslásokban, de jelen van a szív szeretetében.

szolgáló testvér

Fontos megjegyzés! Nagyon hiszékenyek az emberek, függetlenül attól, hogy milyen végzettségűek és honnan származnak.

Bármit el lehet velük hitetni, csak megfelelő környezetet kell teremteni, - meghitt szoba, berendezés, gyertyafény, megnyerő fellépés -.

Kérlek benneteket, hogy gondolkodjatok el ezen!

szolgáló testvér

Meglátogattunk egy súlyos beteg embert. Több figyelem felhívó hirdetés volt elhelyezve ott, ahol éltünk, hogy aki tudja, segítse adománnyal a családot. Így jutottunk el hozzájuk. A család elmondta, hogy az egyik családtagnak  daganata van. A beteg ember szinte élettelenül feküldt az ágyon, arca hamuszürke volt, teste sovány, tekintete fénytelen. Nem tettünk mást, csak ültünk az ágya mellett, pár szót beszélgettünk és szerettük. A fénytelen tekintetű embernek az arca a szeretettől rövid idő alatt átváltozott, szeme fényes lett és érdeklődő tekintete volt, mosolygott, s mesélt magáról az addig nem kommunikáló, fal felé forduló beteg. A családja aggódva vette körül, segítették, ápolták, óvták védték őt, mert úgy érezték, hogy ezen kívül tehetetlenek. Ezért mindenfajta felajánlott segítséget igénybe vettek, s fogadtak mindenkit. Több alkalommal is meglátogatták a súlyos beteget az ezoterikusok, akik maguk mondták el, hogy amíg ott voltak náluk, a súlyos betegben lelket cseréltek, a beteg és a családja tudta és beleegyezése nélkül. A család egyik tagja rövid idő elteltével véget vetett az életének. A betegnek pedig amputálták a lábát, és így maradt életben.

Óvakodjatok ezektől az emberektől!!

Embereket tesznek tönkre!

Az egyik ember pedig a hozzá érkező embereket megátkozza a tudtuk nélkül, majd, mikor észreveszik, hogy valami nagyon nem stimmel az életükbe, tudatják a megátkozóval, aki visszahívja őket, s felajánlja, hogy bizonyos összegért leveszi róluk az átkot. Így tesz szert folyamatos bevételre. 

 Súlyosan ártó emberek ők!

Óvakodjatok az ilyen emberektől!! 
Embertársaik életét teszik tönkre szánt szándékkal, és azért, hogy  busás hasznot húzzanak belőle.

Nem én éltem meg, személyesen elmesélte egy ember nekem az élete történetét...

Térharmonizáció szimbólummal.


Egy ember és a párja évtizetek óta dolgozott vezető beosztásban a munkahelyén. Jól érezték magukat, végezték a munkájukat. Sok nehéz problémát megoldottak, sok embernek az ügyes-bajos dolgában jártak el eredménnyel. Munkájukat elismerés övezte. 

Vezetőváltás következett be. Attól az időtől fogva napról-napra rosszabb lett a hangulat a munkahelyen. Az ember szerette volna visszakapni a régi, harmonikus munkavégzését, azt a  kis csapatot, akikkel évtizedekig együtt dolgozott, de nem találta. Az emberek megváltoztak, a hangulat rossz volt, s a dolgozók ellenséggé váltak egymás számára. Az ember végső kétségbeesésében a reiki beavatást választotta, remélve, hogy így majd szeretet és béke lesz ott, ahol az egész napját tölti. Reggelente beérve a munkahelyére térharmonizációt végzett el,  egy szimbólumot használva.

Ezután nagyon rövid időn belül olyan légkör alakult ki a munkahelyén, hogy csoportosan mondtak fel az emberek. Nem volt mit tenni, ez a pár is felmondott annak ellenére, hogy tudták, hogy egyiküknek sem lesz munkája. 

Hosszú időn keresztül nem találtak munkát, még vidéken sem, majd' egy éven keresztül kerestek mindenhol munkát, s így is vállalták, hogy eljönnek a volt munkahelyükről. Így fejezte ki magát a történet elmondója hogy: "az életüket nem adják. Inkább keresnek másik munkát." 

A felmondásukkal szó szerint az életüket mentették, mert nem bírtak tovább gyűlölködésben élni.  

Figyelem!  

Az okkult szimbólumok használata beláthatatlan, végzetes következménnyel járhat! A romboló hatásuk és annak a következményei  felmérhetetlenek. 

Ez a történet is súlyosan elgondolkodtató, hogy mi került az emberek kezébe, mit használnak úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy mi lesz a következménye, mert senkinek sem beszéltek erről!!! Az emberek jó- szándékát, és segíteni akarását kihasználva  súlyosan ártó szimbólumot - és még ki tudja, hogy mennyi sötét szimbólumot bocsátott a sötétség világa  az emberiség rendelkezésére, akik úgy használják, s úgy ártanak vele, hogy közben fogalmuk sincs, hogy mit tesznek.
Ez az emberiség megszámlálhatatlan tragédiájából csak egy, mert annyi van!
szolgáló testvér

Amit másokkal együtt éltem meg...

A történetek az én életemben, velem történtek meg. S jelen voltak még rajtam kívül sokan mások. Ezek az írások csak nálam olvashatók!

Visszaemlékezvén e történetre, egy finom ebédet követően csendes, békés délutánt éltünk meg. Kiültünk a teraszra, s gyönyörködtünk az elénk táruló szépségekben. Beszélgettünk sok mindenről, a terhes múltról is, de leginkább a reményteli jövőről, a "hogyan továbbról", vagyis tisztán, őszintén segíteni másokon. Egyszer csak csengett a telefon. Először szóhoz sem tudtam jutni, mert nem tudtam mit feleljek. A telefonáló kérte, hogy segítsünk, vagy neki segítsünk, mert valaki leírhatatlanul szörnyű állapotban van.

Természetesen segítek, segítünk, és azonnal felajánlottam, hogy megyünk, ahová kell, mondja meg hol találkozzunk, s együtt elkísérjük védencét az orvoshoz. A telefonáló azt is elmondta, hogy nem ember által ( idegenkezűség) bántalmazást viselt el védence. Azonban ez a történet nem az orvosi rendelőben nyert "orvoslást "...

Miközben a telefonálóra, és védencére várakoztunk, kikerestük az orvosi rendelő telefonszámát is, mert biztos, ami biztos. Valójában nem tudtuk mire számítsunk. Aztán megszólalt a kapucsengő, én kimentem kaput nyitni.

Ahogy szivélyesen ajtót nyitottam az érkezőknek, már a világosságra egy teljesen zavarodott állapotú ember lepett be. Arcán, mozdulatain a pánik,  félelem, a rettegés, tekintetéből az őrület szikrázott felénk. Egyik lábáról a másikra topogott, rémülten pislogott, úgy láttuk, nem tudja hol van. Talán egy percig tépelődtünk, hogy azonnal magunkra kapunk valamit, és irány az orvosi rendelő, aztán mégis úgy döntöttünk, hogy betessékeljük az egyik helyiségbe, leültetjük, megkínáljuk vizzel, ha elfogadja, és megkíséreljük megnyugtatni. Ha nem sikerül, indulunk az orvoshoz, illetve a körülmények ismeretében értesítjük.

Már amikor helyetfoglalt észrevettük, hogy valamivel nyugodtabb, lassabban vette a levegőt, nem kapkodta úgy, mint amikor megérkezett. Fogtuk a kezét, szerettük volna sokkal békésebb, nyugodtabb állapotban látni ... Halkan kérdezgettük, jobban van-e, kér-e valamit, esetleg vizet, gyümölcslét, éhes-e. Mindenre a fejét ingatta, jelezte, hogy nem, nem kér semmit. Úgy tűnt, lassan megnyugszik, majd végül mégis kért egy pohár vizet.

Hosszabb ideig nézett maga elé, mi pedig körülötte ültünk, s várakoztunk. Reménykedtünk, hogy képes lesz majd elmesélni, mi történt vele. Mitől került ilyen borzalmas állapotba.

Mikor helyet foglalt a helyiségben, vettük észre, hogy az álla csupa seb.

Elérkezett az a pillanat, amikor további kérés nélkül kissé döcögve, de elkezdte mesélni, mi történt vele.

Elmondta, hogy ezoterikus "segítőnél" járt, aki azt mondta neki, hogy az állán, a földön csúszva kilencvenkilencszer mondja el az Úr imádságát, a (Miatyánkot). Ő szótfogadott ennek a "segítőnek", s úgy tett, ahogy mondta. Elmesélte, hogy minden nap jobban és jobban gyötörték a félelmek, és ezek a félelmek már rettegéssé fokozódtak. Hiába kereste telefonon, személyesen a "segítőt", hogy tegyen valamit, segítsen rajta, nem volt hajlandó őt fogadni.

Amit megtettünk ezért az embertársunkért, hogy meghallgattuk. Vizzel kináltuk, és persze szeretettel, mert a szeretet képes csodát tenni, hiszen ISTEN A SZERETETET EGYETLEN FORRÁSA!. Isten kegyelmének köszönhető e rettegő ember megnyugvása.

Eljött hozzánk egy ember látogatóba, hellyel, itallal és néhány falat étellel kínáltuk őt. Egy rövid beszélgetés után az éppen ott tartózkodó embernek felajánlotta, hogy egy a saját maga számára különleges masszázs technikát bemutat rajta. A felajánlott masszázs bemutatót az ember elfogadta.
Bent maradhattam a szobában, így láttam, hogy mi történik. Az ember elkezdte a felajánlott bemutató ezoterikus masszázst és attól, amit akkor láttam, a döbbenettől nem tudtam szólni.
A masszírt adó embernek az arca összehúzódott, keménnyé változott, eltorzult, olyan mozdulatokat tett, mint, aki valamilyen szúró-vágó eszközzel beledöf az emberi testbe, és ez csak egyre fokozódott, míg nem elérte a csúcspontját.

Mikor a bemutató "masszázs" rövid idő múlva véget ért, az ember, aki látogatóba érkezett, aki a bemutató masszázst adta úgy elrohant, hogy minden, az asztalra és a fotelba helyezett tulajdonát, amit letett, ott felejtett. Úgy küldtük utána, mert többé nem láttuk.

Az ezoterikusok látogatást tettek a házban. Kíváncsiak voltak, hogy mi történik, és mi zajlik a házban. Megérkezéskor szeretettel fogadtuk őket, étellel és itallal kínáltuk, majd kényelmesen elhelyezkedtek. Láthatóan jól érezték magukat. Beszélgettünk, s egy idő után elkezdték sorolni a végzettségeiket, azt, hogy mennyi mindent elvégeztek már, és főleg, hogy milyen sokba került. Közben a testtartásuk és az arckifejezésük megváltozott. Ahogy ültek a fotelban, kissé lejjebb csúsztak, önelégült arcot vágtak, és elmondták, hogy nagyon sok pénzt kifizettek már tanfolyamra, és hányféle képzettséget szereztek. Láthatóan fürdőztek abban a tudatban, hogy ők ennek következményeként kicsodák és micsodák lettek, ha ki nem is mondták, de megcselekedték azzal, ahogyan elmondták, a hanglejtés, a testtartás, a szerénység és az alázat teljes hiánya, a fennhéjázó beszéd arról árulkodott, hogy ők sokkal többre tartják magukat a többieknél.

Az ezotériára és az okkultizmusra épített végzettségek a valóságban egyenlők a semmivel, ugyanis egyrészt megmagyarázhatatlan, nem kézzel fogható háttértörténésre épülnek, másrészt a saját példám is bebizonyította, hogy koránt sem biztos az, hogy amivel dolgoznak, az tisztességes, és jó, és nem ártalmas bárki számára. Ezt nincs ember a Földön, aki szavatolja.

Tovább gondolkodom a történteken. A fenti példa szerint, aki szerény, alázatos, egyszerű ember, és éli a mindennapi életét, nincs jól hangzó titulusa, sem elvégzett hangzatos nevű tanfolyama, az már nem is ember talán, az nem ér semmit???

Üres, dölyfös szívvel a végzettségek csupán haszontalan papírdarabok, szeretet nélkül nem érnek semmit sem. Ha valaki a végzettségeit arra használja fel, hogy az embertársait lenézze, akkor súlyos hibát vét. Nem az mutatja meg az embert, hogy hány papírja van, hanem az, hogy mennyi szeretet van a szívében.

Bármit elérhetünk, bármik lehetünk, de Isten nélkül semmik vagyunk!

Amíg ezt az utat jártam, magam sem láttam ezeket az értékeket, mert  el voltak fedve. S a kivagyiság, a stúdiók létrehozása a fontos, s az, hogy minél hangzatosabb vállalkozások jöjjenek létre, de Isten ebben sehol sincsen. 

szolgáló testvér

Egy ember a családjában élt. Érkezett hozzájuk egy meghívott vendég, s megbeszélte vele a családtag, hogy amikor eltávozik majd, vele együtt elmegy. 

Egy reggelen minden búcsú nélkül úgy  elhagyták a házat, hogy vissza sem néztek. Idegen országba távoztak, hosszú utat tettek meg. A távozó családtagot, mintha a föld nyelte volna el, hosszú ideig nem lehetett hallani róla semmit sem. Az otthon maradt családtagok belebetegedtek az aggodalomba. 

Akivel együtt távozott szó nélkül a családjából az ember, az a mágia és az okkultizmus sötét útjait járta, hosszú évekig ezt tanulta, és művelte. Mikor megérkeztek abba az országba, ahová elindultak, hatalmas földeken dolgoztak, különböző növényeket termeltek. 

Esténként pedig elhúzódtak távolra mindenkitől, a földjükön lévő kis házba, és azután már ketten művelték a sötét praktikákat. Rituálékat tartottak, meghívták a sötét hatalmakat mágiával, és szimbólumokkal, tüzet raktak és a természet erőit uralták. Tűzön jártak. A mágikus, sötét rituálék útján eljutottak odáig, hogy úgy érezték, hogy mind nagyobb és nagyobb hatalomra tettek szert a természet erői felett. Telt az idő, s még ettől is nagyobb hatalomra vágytak, ezért beíratkoztak ezoterikus főiskolára, ahol elsajátították többek között azt, hogy hogyan lehet az emberek gondolatait manipulálni, s az életüket befolyásolni. 

Hosszú idő eltelte után adott életjelet magáról a családjának a messzeségben lévő ember, s úgy döntött végül, hogy egyedül hazatér. Az otthon maradott családtagok az aggodalomtól addigra súlyos betegek lettek, majd a hazatérés után bizonyos idő elteltével az egyik családtag  hirtelen életét vesztette.

"Hellinger-féle családállítás módszere.

Bert Hellinger fedezte fel, hogy létezik egy közös családi lélek, egy olyan családi energiamező, amely meghatározóan irányítja az egyes emberek életét.

A családi lélekben/mezőben szigorú törvények uralkodnak. Ha megsérülnek, az generációkon keresztül negatív hatással van a családtagokra. A családi lélek megkezdi a kiegyenlítést, a jóvátételt. Működésbe lép a rendszer-lelkiismeret, például úgy, hogy a gyerek kezd el érthető ok nélkül rosszul élni, vagy valamilyen testi-lelki tünetet mutatni. Mivel az okok ilyenkor nem a saját élettörténetben vannak, mindaddig eredménytelenek maradhatnak a testi és lelki kezelések, amíg a rejtett dinamika napvilágra nem kerül és fel nem oldódik.

Nehéz sorshelyzeteink, problémáink tudatalattinkban rejtező gyökerei tehát a családunk történetéből olvashatóak ki a módszer segítségével."

Nem létezik közös családi lélek!!!

A lelket Istentől kapjuk és az minden esetben egyéni. 

szolgáló testvér

"A pszichoanalízis, a hipnózis, a tranzakció analízis, és a családterápia módszereit saját eseteinek alapos tanulmányozásával és megfigyeléseivel ötvözve túllépett a hagyományos nyugati pszichológia megszokott fogalmi keretein, és új módszerével rövid időn belül igen látványos sikereket ért el. Világszerte futótűzként terjedt el a szisztemikus-fenomenologikus rendszerterápia, közismertebb nevén a Hellinger-féle családállítás módszere."

Forrás: https://csaladallitas.co.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=8 

A mostani időkben is folytatnak családállítást. Az emberek bejelentkeznek, és elmennek az ilyen találkozókra. A foglalkozások csoportosak, de egyéniek is lehetnek. A csoport tagjait kijelölik egy-egy családtag szerepére, és mint a színházban, eljátszák a kiosztott szerepeket. A terapeuta a térben elhelyezi az embereket.  A csoport tagjai egyáltalán nem biztos, hogy családtagok, csupán a csoport éppen jelenlévő tagjai, és "átérzik" a konfliktusokat, az érzelmeket, a dühöt, a gyűlöletet, a család egy tagja által feltárt probléma érzelmeit, melyet a problémás család összes tagja egymás iránt érez. A szerepek a jelenlévő csoport tagok között cserélődnek. Így végül mindenki átérzi minden családtag érzéseit. Így keresik az elmondott probléma gyökerét. Egy-egy ilyen csoportos összejövetel sokba kerül. Több alkalommal el kell menni ahhoz,  - van, hogy fél éven át is -, hogy ereményt érjenek  el, - ha egyáltalán elérnek.

szolgáló testvér

Emberek életéről van szó!!!! ...akik saját szabad akaratukkal megengedik, hogy ilyen hangzatos, nevek alatt "praktizáló" pszichoterapeuták szisztemikus fenomenologikus rendszerterápiával érinsék és befolyásolják személyiségüket, gondolataikat, szuggesztiót végezzenek rajtuk!! 

Senkinek sem tűnt fel, hogy hogyan érezhetik az olyan családtagok érzelmeit is, akik nincsenek jelen? Senkinek sem tűnt fel ez idáig, hogy akik érzékelnek, nem feltétlenül családtagok? Akiknek az érzelmeit átélik ott, és akkor, lehet, hogy nem találkoztak vele az életben sem? Akkor vajon ki, vagy kik közvetítik ezeket az érzelmeket, vagy hogy van ez? Ki, vagy kik avatkoznak ilyen szinten emberek életébe? Az ember, mint földre született, egyedül erre nem képes. Az ember ez esetben is átadja az életét, és nem csak a sajátját, hanem a család tagjaiét is, valami ismeretlen erőnek, amivel nincs tisztában a résztvevő, hogy miben vesz részt, mert nem mondják el neki. 

Veszélynek teszi ki önmagát és a család tagjait is! 

 Csak gondolkodj el ezen kérlek!

Az emberek hiszékenyek. Könnyen elhisznek sok mindent. Jól hangzó, minél kimondhatatlanabb névvel rendelkező "terapeuta", divatos módszer jelenik meg, annál felkapottabb lesz. Ez valakinek, vagy valakiknek busás hasznot jelent, de megoldást a problémákra NEM.

szolgáló testvér