Ismerd meg, hogy dönteni tudj!
tanúságtételek

"Nincs-e meg mindannyiunkban a vágy egy beteljesítő találkozásra, valamiféle teljességre, hogy kiszakadjunk mindennapi életünk középszerűségéből, hogy elinduljunk egy abszolút, első Lény felé?"

Az értelem kutatása, az Abszolút keresése Joseph-Marie atyát, akit akkor még Jacques Verlinde-nek hívtak arra vezette, hogy merüljön el a Nagy Mindenségben. Az aszketikus keleti tanok - a jóga, a transzcendentális meditáció - hatására Indiába ment, ahol a hinduizmus és a buddhizmus vallási tradícióiban mélyült el. Később az ezoterikus-okkultista gyakorlatok felé fordult, ebben a filmben pedig megosztja velünk tapasztalatait és elmeséli, hogy miként szembesült Krisztus igazságával, aki a világ végén kereste őt meg. Belga származású pap, a filozófia és a teológia doktora, ma Franciaországban a Szent József Családjának Monasztikus Közösségének elöljárója.

Korunk társadalmának alapkérdéseire Joseph-Marie Verlinde atya ezen átélt tapasztalatának fényében ad választ. Nagy tisztelettel figyelmezteti és ad útmutatást azoknak, akik "az értelmet" a Kelet ösvényein elköteleződve keresik, ... illetve akik ezoterikus-okkult praktikákat gyakorolnak.

Az atya elmondta, bár nem szavakkal...  minden transzcendentális meditáció, és technika kiiktatja az ÉN-t azzal a maszlaggal, hogy nincs több szenvedés, és a Védák is erről beszélnek mindig, de kiiktatja a szeretni vágyást, a szeretni tudást, a szeretet elfogadását is. 

Ha nincs én, nincs szenvedés, de nincs többé vágy a szeretetre sem, sem a szeretet adására, sem Istenre, hiszen Isten a szeretet.

A transzcendentális meditáció, vallás elutasítja a szeretetet, mint olyat, elutasítja a másik ember megismerését, elfogadását. 

Az összes ilyen filozófiai irányzatban, vallásban nincs Teremtő, mint Isten ...

Le jardinier.

"Az én történetem 2005-re nyúlik vissza. Egyedülálló anya voltam, kislányom akkor 5 éves volt. Jóslással kezdődött. Cigánykártya, gyertyamágia, angyaljóslás, aztán halottlátás. Mivel ez a történet most kifejezetten a jógáról és meditációról szól, így most történetemet "leszorítom" erre a témára. .....

Videók és tanúságtételek  és más információk az okkultizumusról.


Az okkultizus a "sötét középkorban" élte virágkorát, majd az 1900-as  

évek elejétől ismét felvirágzott. Ezelőtt 30 évvel robbanásszerűen megnövekedett az okkultista könyvek, és más okkultista kiadványok száma.

A beavatások divattá váltak. E témában, persze pénzért, súlyos pénzekért, főiskolák, egyetemek, tanfolyamok tömege jött létre. Mindennapivá vált az okkultizmus, és az egész Földön elterjedt. Sorra jöttek létre a New Age vallások, millió számra készültek a CD és a DVD lemezek, sőt, saját tévé csatornák is létrejöttek. A "divat sátánizmus" az egész Földön hallatlan gyorsasággal elterjedt. 

Még azok a videók, amiket tanúbizonyságul feltettek olyan személyek, akik el tudák hagyni az okkultizmus útjait, és Isten útján járva tanúbizonyságot tesznek az életükről, akaratlanul is felkelthetik emberek figyelmét az okkultizmus iránt azzal, hogy részletesen elmesélik, hogyan élték az életüket. Milyen "élményekben" volt részük, bizony, lehet érdeklődést felkeltő mások számára.

 

Ez az emberi kíváncsiságon, a tudatlanságon, és a meggondolatlanságon alapszik.

A szabad akarat jogán az ember megteheti, hogy azt az utat választja, de tudnia kell, hogy az örök élet helyett az örök halált választja és onnan nincs visszaút, nincs több lehetőség, nincs újra születés, csak az örök halál marad, amiből soha többé

NINCS VISSZAÚT!!

Ezért nem teszek fel több tanúbizonyságról szóló videót.

E szavak igazak, ez a valóság! 


Kérlek Téged, gondold át az életed, hogy milyen úton jársz, gondolkodj el azon, hogy az az út vajon hová vezet.

 

Ne feledd!! Minden szépnek és jónak tűnik, de nem az. Még dönthetünk, hogy mit teszünk, és mit NEM, MERT A HALÁLUNK UTÁN PONTOSAN AZ  AZ ÚT FOLYTATÓDIK,  AMELYET JÁRTUNK, S AZ, VAGY AZ ÖRÖK ÉLETBE VEZET, VAGY A SOHA VISSZA NEM TÉRÉSBE, AZ ÖRÖK HALÁL BIRODALMÁBA.

MIÉNK A DÖNTÉS!!!

Az ezotéria, s annak minden útja út a halálba!!!

Ne tedd!!!!

szolgáló testvér